פניה למוקד מוקד נגישות

תעביר ת'מלח

מתכונים מארץ ים המלח

תעביר ת׳מלח

פשטידת בשר וחציל

אופן הכנה

משמנים תבנית עמוקה

פורסים חציל ומסדרים תחתית בתבנית

קוצצים בצל ומערבבים עם הבשר הטחון ומתבלים במלח פלפל ופפריקה

מסדרים את הבשר על החצילים ומעל מסדרים עוד שכבה של פרוסות חציל

מכינים רביחה מקמח ביצה מלח ומים ושופכים מעל החציל עד שהרביחה מכסה את כל התבנית

מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות

בתאבון

האחריות הינה של המבקר בלבד, והמועצה אינה אחראית בכל צורה שהיא לטיב ו/או לתוכן האתר והאמור באתר הינו בגדר המלצה בלבד

עיצוב: Ronnie Baruch | תכנות: tq.soft